• Det ska bli spännande att se vart vi når tillsammans 2017.

  Under 2017 kommer uttrycket att arbeta i molnet att sakta försvinna. I ställer kommer frågan hur man ska arbeta för att arbeta på ett modernt sätt att ställas av många företag. I Ciceronens värld innebär det enkelhet, tydlighet och hjälp med att följa sin verksamhet att bli mer och mer värdefull.

 • Ciceronen Analytics på sociala media.
  2017 blir det år då Ciceronen Analytics gör entre på sociala media. Något som vår omgivning efterfrågat länge. Väl mött

  Ciceronen bemanning och schemaläggning med hjälp av AI, Machine learning.
  All kommunikation sker digitalt via portal, schemaframställan utgår från planerad frånvaro och akutfrånvaro för att automatiskt skapa ett schema, vid akutfrånvaro måste den resurs ersättas som ligger till grund för det avtal och åtagande telefonistgruppen har. AI gör att schema skapas effektivt och möjliggör prognoser simulering på ett mycket effektivare sätt än tidigare.

  Ciceronen TEM, lite utöver det vanliga
  Förutom att fördela samtliga kommunikationskostnader på rätt kostnadsställe, visas nu vad varje enskild individ har för utrustning, hur förbrukningen av potter som trafik, sms och surf nyttjas, samt möjligheten att ta betald för exempelvis telefonisttjänster. Kunden får sina specifikationer via mail rapporter eller som tjänst på nätet.

  Nytt säkerhetssystem klart och aktiverat.
  Vi kallar det Hawke eye och håller koll på att information kommer och levereras i tid, sorterar data enligt Big Data modell, validerar, och berättar om något stämmer med de kundavtal vi har. Tryggt, tydligt och säkert.

  Nyckeltal för ledningsgrupper
  Nu levererar Ciceronen Analytics enkla rapporter till ledningsgrupper för att de skall kunna följa om de arbetar på ett modernt sätt. Ofta är informationen processad och körd i vårt eget BI system för att ge så tydliga och effektiva svar som möjligt. Ledningsgrupperna är mer än nöjda.